Diesel - отключи вътрешния си супергерой

Diesel - отключи вътрешния си супергерой

Още в началото на 90-те основателят на Diesel Ренцо Росо е търсил слоган, който да улови провокативната енергия на марката си. Росо е искал запомнящата се фраза, която да остане едновременно вечна и вярна на непочтителния, смел и неочакван дух на растящата му деним империя. Той се спрял на "For Successful Living" ("За успешен живот"), защото според него, който носи DIESEL, живее успешно. Изречението уловя визията на Росо, като обгръща ирония, провокация, ексцентричност и кич. Също така е в синхрон с неговата мантра: "Никога не унижавай клиентите си. Отнасяй се с тях, като с равни. Включи ги в твоя свят."

Освен с денима и градското ежедневно облекло марката е известна и със забележителните си рекламни кампании. Редицата от кампании "За успешен живот" несъмнено са най-полемичните на Diesel с подхващането на теми като раса, насилие с оръжие и религия. За пролет-лято 2020 Diesel дебютира нова глава в историята "За успешен живот", която е посветена на вътрешния ни супергерой. Рекламният клип показва историята на един актьор в ролята на супергерой, който преживява труден ден на снимачната площадка и не успява убедително да изиграе ролята си. След края на работния ден, той се преоблича в деним от Diesel и веднага изглежда и се чувства по-уверен - той отключва своя вътрешен супергерой. Тогава най-после успява да направи това, което не е успял да направи на снимачната площадка.

Дали новият деним на Diesel ще ви даде супер сили, за да летите и прескачате сгради? Вероятно не, но това не ни спира да се размечтаем. Вижте рекламния клип, тук:

https://www.youtube.com/watch?v=P9nBzYbZ4uM

Снимка: Diesel

 

 

< Назад към всички статии
© 2020 Collective. Всички права запазени. Онлайн магазин от Stenik