Добре дошли в новия онлайн магазин на Collective. Желаем да Ви информираме, че сайтът ни е в beta версия. Ще се радваме да ни уведомите при срещнати затруднения и пропуски от наша страна. Приятно пазаруване!

Политика за поверителност

Уведомление във връзка с личните данни, обработвани от „ЕФ ЕФ ГРУП БЪЛГАРИЯ“ ЕООД, при сърфиране в нашата Платформа или използване на мобилната й версия.


Вашите данни се обработват от „ЕФ ЕФ ГРУП БЪЛГАРИЯ“ ЕООД, ЕИК: 121567115, със седалище и адрес на управление: Република България, гр. София, п.к. 1784, Столична община – Район „Младост“, бул. „Цариградско шосе” 115А, ет. 2, тел. 02/ 868 54 25, e-mail: [email protected]
Лични данни, обработвани от „ЕФ ЕФ ГРУП БЪЛГАРИЯ“ ЕООД. Цели и срокове на обработване.
„ЕФ ЕФ ГРУП БЪЛГАРИЯ“ ЕООД събира и обработва Ваши лични данни след предоставянето им от Вас, изключително с цел регистрацията Ви на Платформата и при осъществяване на покупка, както и за целите на маркетинга. С регистрирането си в Платформата, Вие доброволно ни предоставяте Вашите лични данни. При отказ от предоставянето им ние не можем да осъществим регистрацията Ви.
По-конкретно, обработваме следните данни: имена, пълен адрес, електронен адрес (e-mail), данни за дебитна/кредитна карта (в случай на заплащане на поръчка с карта), номер за връзка, пол, както и информация относно извършваните от Вас покупки. Използваме тези данни, за да Ви регистрираме в нашите системи, да сключим договор от разстояние с Вас и да извършим доставка на съответните поръчани стоки, да отчитаме размера и вида на извършваните от Вас покупки с оглед подобряване на преживяването ви на Платформата и изготвяне на по-персонализирани и релевантни за Вас оферти и предложения. Това включва и редовното Ви информиране по електронната поща за други наши продукти и промоции. В случай че не желаете да получавате рекламни и информационни материали, можете да възразите чрез бутона „Отпиши ме“ в долната част на имейлите и информационните бюлетини, които изпращаме.
Съхраняваме данните Ви за срока на регистрацията Ви в Платформата, с изключение на: (a) данните за Вашата дебитна/кредитна карта, които, ако не запаметите в системата изрично с Ваше съгласие, следва да въведете всеки път, когато плащате с карта, както и (б) данните за извършените продажби, които съхраняваме в по-дълги срокове съгласно актуалните изисквания на данъчното и счетоводното законодателство.
„ЕФ ЕФ ГРУП БЪЛГАРИЯ“ ЕООД предприема необходимите технически и организационни мерки, за да защити данните от случайно или незаконно унищожаване, или от случайна загуба, от неправомерен достъп, изменение или разпространение, както и от други незаконни форми на обработване.
Можем да предоставяме събраните за Вас лични данни на трети лица, в случай че съществува законово задължения за това. Освен това, обработваме личните Ви данни чрез услугите на трето лице – „КИВОС“ ООД, което е определено от „ЕФ ЕФ ГРУП БЪЛГАРИЯ“ ЕООД за обработващ данните изключително за целите на администрирането на Платформата.
Като регистриран клиент на Платформата, Вие имате следните права във връзка с личните Ви данни:

  • да изисквате от нас достъп до, коригиране (в случай на неточности) или изтриване на личните Ви данни, или ограничаване на обработването на личните Ви данни
  • да възразите срещу всяко обработване на личните Ви данни, което се основава на легитимни интереси на „ЕФ ЕФ ГРУП БЪЛГАРИЯ“ ЕООД. В този случай дружеството следва да преустанови обработването освен ако съществуват убедителни легитимни основания за обработването, които имат предимство пред Вашите интереси, права и свободи на преносимост на личните Ви данни

В случай, че имате въпроси във връзка с обработването на Вашите лични данни, или желаете да упражните съответните Ви права, можете да се обърнете към нас чрез формата за контакт на сайта или чрез отдел обслужване на клиентите, на телефон 02/ 868 54 25 (на цената на градски разговор) или на [email protected]
Ако счетете, че ние обработваме Вашите лични данни незаконосъобразно, имате право да подадете жалба в Комисията за защита на личните данни с адрес гр. София 1592, бул. Цветан Лазаров № 2.

ПОЛИТИКА ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА „БИСКВИТКИ“

Последно обновена на [●]


Въведение
Еф Еф Груп България ЕООД („ние“) използва „бисквитки“ на уебсайта www.collectiveonline.bg („Страницата“), за да подобри работата на Страницата, отчитайки нуждите на потребителите.

Можем да променяме тази политика по всяко време, считано от датата на публикуването на промяната на тази Страница.

Препоръчваме Ви периодично да преглеждате тази политика за „бисквитки“, за да сте информирани за актуализациите в нея. Ако продължавате да използвате Страницата след датата на публикуването на политиката или съответните промени, се счита се, че сте информирани за промените, че сте съгласни с политиката за „бисквитки“ и я приемате. По-долу можете да прочете как да ограничите използването на „бисквитки“ (раздел „Контрол на бисквитките“).

ИЗПОЛЗВАНЕ НА „БИСКВИТКИ“
„Бисквитката“ е информация, която свързва вашето устройство с уникален идентификатор, който запазваме на Вашия компютър. Вашият браузър предоставя този уникален идентификатор за ползване, когато се свързвате със Страницата. Използваме „бисквитки“, за да проследяваме услугите, които използвате, да записваме информация за Вашата регистрация, за предпочитанията Ви, за да поддържаме активен профила Ви и др. „Бисквитките“ помагат, за да разберем как Страницата бива използвана и да подобрим стойността за потребителя.

ВИДОВЕ „БИСКВИТКИ“
В Страницата използваме както „бисквитки“, които са стриктно необходими за нейното функциониране, така и „бисквитки“ на трети страни с маркетингови и аналитични функции. Във втората категория попадат:

Google Analytics „бисквитки“ (срок на съхранение до 2 години):

Наименование / Описание

  • _ga - Използва се за разграничаване на потребителите.
  • _gid - Използва се за разграничаване на потребителите.
  • _gat - Регулира скоростта на постъпващите заявки към Страницата.
  • AMP_TOKEN - Идентифицира Вашето устройство и достъпването на Страницата през него от различните възможни канали.
  • _gac_<property-id> Записва информация за отварянето на Страницата през URL-и, използващи AdWords auto-tagging, в рамките на AdWords кампании.

Тук можете да откриете информация как да блокирате използването на Google Analytics.

Facebook „бисквитки“ (срок на съхранение до 1 година):

Наименование / Описание

  • _fbp Използва се, за да Ви показва реклами, свързани със Страницата, когато посещавате страници на Facebook или свързани с тях дигитални платформи. За тази цел използват уникален идентификатор за Вашето устройство и браузър.

Zendesk “бисквитки“ (срок на съхранение до 1 година):

Наименование / Описание

  • __zlcmid Съхранява идентификатор на потребителя за целите на чат функцията на Страницата.
  • __zlcprivacy Съхранява избора на потребителя относно използването на “бисквитките” Zendesk.

КОНТРОЛ НА „БИСКВИТКИТЕ“

След като веднъж сте се съгласили с използването на „бисквитки“, можете да премахнете или изтриете „бисквитките“ от настройките във Вашия браузър по всяко едно време. Имайте предвид, че подобно действие може да засегне достъпа до и функционалността на Страницата. За повече информация за това как да управлявате „бисквитките“, проверете Вашия браузър или настройките на Вашето устройство за начини за управление или отказ от „бисквитки“, или посетете следните сайтове:

Apple Safari
Google Chrome
Microsoft Edge
Microsoft Internet Explorer
Mozilla Firefox
Opera
Android (Chrome)
Blackberry
Iphone or Ipad (Chrome)
Iphone or Ipad (Safari)

КОНТАКТИ
Ако имате въпроси или коментари относно тези правила за „бисквитки“, не се колебайте да се свържете с нас на адрес:

Еф Еф Груп България ЕООД
„Цариградско шосе” 115А, ет. 2гр.
София, 1784
Тел. 02/ 868 54 25
мейл: [email protected]

 


С уважение,
Екипът на „ЕФ ЕФ ГРУП БЪЛГАРИЯ“ ЕООД

© 2020 Collective. Всички права запазени. Онлайн магазин от Stenik