KENDALL + KYLIE: сестри и модни икони

KENDALL + KYLIE: сестри и модни икони

Марката KENDALL + KYLIE е създадена от двете сестри Кендал и Кайли Дженер – истински икони на поколението Z (Gen Z).  Двете млади жени са поели по своя собствен път след успеха на реалити предаването “Keeping Up With The Kardashians”, в което са участвали със своите по-големи сестри Ким, Клои и Кортни Кардашиян.

Кендал е започнала своята кариера на манекенка на 14 годишна възраст и бързо е достигнала статута на супермоделка. Може да я видите на модните подиуми на най-големите имена в модата като Шанел, Диор, Версаче, Дона Карън, Марк Джейкъбс и много други. От 2017 г. е станала най-високоплатената манекенка на света, изпреварвайки Жизел Бюндхен.

Кайли е малката сестра на Кендал. Според списание Forbes през 2019 г. нетната стойност на Кайли се оценявала на 1 милиард щатски долара и по този начин е станала най-младата милиардерка в света на 21 годишна възраст. Кайли има и собствен успешен козметичен бизнес: Kylie Cosmetics.

Двете сестри решават да създадат KENDALL + KYLIE след редица успешни колаборации с различни модни брандове. Марката се стреми да улови същността на младите любители на модата: уверени, стилни, в крак с тенденциите и отговорни.

KENDALL + KYLIE е колекция от дрехи и аксесоари, с които можете да се забавлявате, да живеете, да работите и да обичате. Разгледайте колекцията тук: https://bit.ly/2Onv53q

< Назад към всички статии
© 2020 Collective. Всички права запазени. Онлайн магазин от Stenik