ARMANI EXCHANGE празнува своя 30- годишен юбилей със специална капсулна колекция

ARMANI EXCHANGE празнува своя 30- годишен юбилей със специална капсулна колекция

Историята на A|X Armani Exchange започва точно преди 30 години с изображение на гайка и болт. Марката се установява между Ню Йорк и Милано: две столици на модата с различни стилове, но които взети заедно, се комбинират перфектно. Точно като болт и гайка. Поради тази причина юбилейната колекция на марката отново използва същото изображение.

1991/2021: период от три десетилетия, белязани от същия принцип на непосредственост и непринуденост подкрепени от избора на силно устойчиви, рециклирани материали с ниско въздействие върху околната среда.

FROM 1991 TO TODAY

Колекцията 30th Anniversary е темата на поредица от изображения направени в колаборация със сайта Highsnobiety, които черпят вдъхновението си от първите рекламни кампании на A|X, заснети в черно и бяло и сега отново представени с модерна интерпретация.

„През 1991 г. имах интуиция и я нарекох A|X. Черпайки вдъхновение от улицата, преди (стрийт културата) да се превърне в една от многото тенденции, създадох „лесна“ линия дрехи на достъпни цени за новото поколение и всички, които са млади на сърце. Тази идея продължава и днес в облеклото и аксесоарите, които са в крак с непрекъснато променящия се ритъм на улицата, верни на спонтанността и енергията, които са отличителните белези на Armani.” Джорджо Армани

Открийте колекцията на Armani Exchange тук: https://bit.ly/3DPRWt4

STILL YOU. STILL ME. STILL US. NO NEED TO CHANGE FROM 1991.

< Назад към всички статии
© 2020 Collective. Всички права запазени. Онлайн магазин от Stenik