Адрес и контакти на магазин Collective в Grand Mall Varna

Адрес: Grand Mall Varna, гр. Варна, ул. Андрей Сахаров 2, ет. 1 Работно време: 10:00 - 21:00
Телефон: 0889 346 092

За магазина

Collective – ново поколение мултибранд магазин в Парадайз Център. Предоставя на младите хора възможност да избират дрехи и обувки по последна мода, които да съответстват на тяхната индивидуалност, да ги карат да се чувстват уникални и да ги открояват сред тълпата. На площ от 700 кв.м. са разположени продукти, които представят новите модни тенденции, подбрани и съчетани по уникален и стилен начин, стремящ се към алтернативен лукс.

Най-взискателните, елегантни и изискани потребители, които искат да изразят своята провокативна индивидуалност, ще познаят в collective своята предпочитана шопинг дестинация.

Чрез серия от новаторски елементи и мебели стил минимализъм се подчертават марките и техните продукти. Това гарантира уникално изживяване на клиентите, които искат да са в крак с новите модни тенденции и престижни колекции.
В атмосфера, която може да се сравни с тази на галерия за модерно изкуство, фокусът пада върху изтъкнати марки като Emporio Armani, Armani Jeans, Boss Orange, Calvin Klein, Calvin Klein Jeans, Converse, Diesel, Franklin & Marshall, G-Star, Hamaki-Ho, Juicy Couture, Maison Scotch, Napapijri, Paul’s Boutique, Pepe Jeans, Religion, Scotch & Soda, Ted Baker, Toms Shoes, Ugg Australia и много други.

Гаранция за уникалната стойност на селекцията от продукти

Логото с формата на буква «C» е изработено от диамант, не само като символ, но и като гаранция за уникалната стойност на селекцията от продукти. Името collective заявява експлозивна сила и енергия, които произтичат от сътрудничеството на екип модни специалисти с най-успешните международни дизайнерски марки.

< Назад към списък с магазини
© 2020 Collective. Всички права запазени. Онлайн магазин от Stenik