Карл и Карин - повече от приятелство

Карл и Карин - повече от приятелство

Карин Ройтфелд е една от най-креативните личности в модата - тя е сторителър, изобретател, авангарден редактор, визионер и стилист. След 10 години, като главен редактор на Vogue Paris тя създава едноименните списания CR Fashion Book и CR Men, както и собствена агенция за творчески консултации: CR Studio.

След смъртта на Карл Лагерфелд тя е назначена за моден съветник на Maison KARL LAGERFELD - длъжност, която ще изпълнява следващите три сезона. Като дългогодишен приятел на Карл, тя напълно разбира творческата му визия и може да осъществи естетическия му дизайн.

"Благословена съм и съм благодарна, че имах възможността да работя с Карл толкова години - споделихме не само професионални отношения, но и дълбоко приятелство" е споделила Ройтфелд пред "Harper’s Bazaar". "Той винаги ще бъде легенда, която предефинира представите за мода, фотография и знаменитост. За мен е чест да си сътруднича с модната му къща, като моден съветник, осъществявайки неговата емблематична визия за следващите три сезона." Въпреки дългодишното приятелство между Карл и Ройтфелд, той никога не я е наричал Карин, винаги Мадам Ройтфелд.

Първата колекция на Карин Ройтфелд за Карл Лагерфелд "The Edit by Carine Roitfeld" дебютира за сезона Есен-Зима 2019. Линията включва основни модели, които могат да се комбинират помежду си. Очакваме с нетърпение да видим и следващите колекции на Мадам Ройтфелд.

< Назад към всички статии
© 2020 Collective. Всички права запазени. Онлайн магазин от Stenik