Collective хороскоп: Какво са предначертали звездите за твоя гардероб?

Овен 

Всички знаем, че според теб в стаята се влиза не през вратата, а с вратата. Упоритостта е твоята движеща сила, която винаги ти показва правилната посока. Бързият ти ум е винаги готов за действие, така че този сезон препоръчваме да се насочиш към спортната секция на Collective, за да стане животът ти още по-динамичен.

Телец 

Ако има някой, който не обича промяната, то това си ти. Предполагаме, че и днес не е денят, в който ще напуснеш зоната си на комфорт, така че просто избери суитчър от онлайн магазина на Collective и се сгуши удобно в нещо познато.

Близнаци 

Бихме казали, че да бъдеш на 10 места едновременно е невъзможно, но не и за теб. Разнообразието в обстановката, заниманията и контактите е това, което кара близнаците да се чувстват живи. Коженото яке е подходящо за всеки случай и компания, а звездите вещаят, че този сезон най-подходящото за теб те чака в Collective. Пст, знаем, че не можеш да избираш. Просто купи няколко.

 Рак 

Грижата за близките е висша форма на пълноценно съществуване за теб. Може би е време за почивка? Остави околните да се оправят сами и отдели време за себе си. Купи обувките от Collective, за които си мислиш от толкова много време и излез на разходка. Или пък на среща?

Лъв 

Вниманието е нещо, което лесно привличаш и още повече обичаш. Огледалото е най-верният ти приятел и независимо от ситуацията си винаги готов да събереш всички погледи. Защо да спираш сега? В онлайн магазина на Collective можеш да намериш новата звезда в гардероба си, която да те отличи от тълпата и този сезон.

Дева 

Редът краси човека, нали така? Перфекционизмът и организацията те отвеждат до успеха без много шум. А какво ще кажеш за малко хаос? Изненадай самия себе си, като опиташ нещо, което не влиза в плановете ти за пролетен гардероб. Смело боди и риза от Collective например.

Везни 

Конфликтът е най-големият ти кошмар, все пак искаш всички да те харесват. Нещата са наред, докато хората не започнат да се възползват от добрината ти. Изрази мнението си ясно и точно, дори това да означава потенциално скарване. Заяви себе си с помощта на тениска с ярък принт oт Collective.

Скорпион

Драмата ходи по петите ти. Или по скоро ти по нейните? Където и да се крие истината, вие винаги се намирате. Умението ти да следиш хората и да намираш неща, които може би никой не би искал да бъдат открити, е твоят специален талант. Намери най-подходящите за теб слънчеви очила в Collective, за да си винаги в крак със случващото се наоколо без никой да те забележи.

Стрелец

Винаги уцелваш точно, независимо в какво или в кого се целиш. Непоколебимата ти честност ти помага да покоряваш нови върхове с лекота, но обвързването е нещо, от което стоиш далеч. Вземи най-подходящите за теб сникърси от Collective, за да продължиш да бягаш от отговорност със скоростта на светлината.

Козирог 

Целенасочеността е твоят неотлъчен спътник към успеха. Командваш, защото знаеш как и можеш да си го позволиш. Този сезон изрядната ти система ще работи още по-гладко, а ти ще нареждаш нещата така, както искаш със стилен блейзър от Collective.

Водолей

Да, знаем колко си различен. И да, знаем, че мразиш двойните стандарти. Прекрасно е да предизвикваш границите на познатото и да се стремиш към непрестанна иновация, но на Земята може да е също толкова приятно, колкото и в облаците. Нашият съвет за този сезон – разходи се по повърхността ѝ с нов чифт обувки от Collective и виж какво ще откриеш.

Риби 

Всичките чувства, които те връхлитат едновременно, понякога затрудняват самопреценката ти, въпреки че с лекота анализираш всеки друг около себе си. Време е да спреш да се давиш в емоциите си. Пусни се по течението с бански от Collective и виж колко е лесно да се носиш, без да премисляш всичко.

https://life.dir.bg/pr-zone/collective-horoskop-kakvo-sa-prednachertali-zvezdite-za-tvoya-garderob

< Назад към всички статии
© 2020 Collective. Всички права запазени. Онлайн магазин от Stenik