Beach ready - част I

Beach ready - част I

Лятото е вече в разгара си и нищо не може да ни откаже от морските вълни и слънчевите лъчи. Не се нуждаем от много неща, за да тръгнем към посока морето: слънчеви очила, слънцезащитен крем, кърпа... и най-важното - банските. Търсенето на подходящия бански костюм, който да е с желаната дължина, цвят и принт, може да се окаже труден процес. Затова сме приготвили следния списък с топ предложенията ни за мъжки бански за всеки стил.

Wave Chasers 

За сърфистите няма и съмнение, изборът ще се спре на Hurley. След цял ден във водата в търсене на перфектната вълна с идеалната посока на вятъра ще можете да допълните калифорнийската си визия с тениска на марката.

Yacht Club

За любителите на яхти, шампанско и хубавите неща в живота - какво по-подходящо от класическото райе. Добавете тениска с яка, за да се потопите изцяло в стила на Френската Ривиера и небрежния й шик.

Life of the Party

Ако за Вас ходенето до морето не е свързано с печенето на плажа, а предпочитате да социализирате и да разпускате в морското барче, залагайте на бански костюм с хавайска щампа. Също така, не е за пренебрегване необходимостта от (разкопчана) риза и/или тениска със забавен принт.

< Назад към всички статии
© 2020 Collective. Всички права запазени. Онлайн магазин от Stenik